Rólunk

A gyergyószentmiklósi Fény Televízió 2003-ban kezdte meg működését a térség első televíziójaként, hogy a Gyergyószentmiklósban és környékén élő embereket tájékoztassa, szórakoztassa. A televízió célja, hogy közérdekű, informatív és igényes műsoraival a régióban meghatározó médium szerepét töltse be.

Napi 30 perces híradóval és azok ismétlésével jelentkezik, a köztes időben képújság látható, amely nagy népszerűségnek örvend, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a térség legnépszerűbb, leghatékonyabb hirdetési eszköze. A Facebook közösségi portálon is jelen vagyunk – ezeken az utakon is próbálunk még inkább beférkőzni a helyiek, vagy akár az innen elszármazottak mindennapjaiba, így több lehetőségünk van a helyi kezdeményezéseket, a helyi kulturális életet támogatni.  A helyi jellegű információkra való koncentrálás, a közvetlenség mind azt a célt szolgálja, hogy bebizonyíthassuk, igenis, az országos TV-adók mellett szükség van a helyi médiaorgánumokra, amelyek a helyi, környékbeli közösséghez, közösségről szólnak.

A Fény Televízió Képújságjában feladott hirdetések, értesítők, közlemények, tájékoztatók térítésmentesen jelennek meg a világhálón.

 A fenytv.ro-n címen elérhető  KÉPÚJSÁG lapozható!

Előnyeink az országos TV-kel szemben

●      Mi itt is élünk, így fontosnak tartjuk a helyi eseményeket, híreket, hiszen testközelből tudjuk, hogy ez mennyire befolyásolja a településeken élők mindennapjait.

●      Folyamatosan tájékoztatást nyújtunk a térség, elsősorban partner önkormányzatok és intézmények történéseiről, kisebb és nagyobb eseményeiről, fejlesztéséiről.

●      Közösséget építve végezzük munkánkat, nem egy ismeretlen média szerepét kívánjuk betölteni, hanem egy olyan szolgáltatóét, amelyet ismernek az emberek, amelynek fontos a településeken élők véleménye.

Fény TV a vállalkozásokért 

A vállalkozások számára is számtalan előnyös megjelenési lehetőséget kínálunk elektronikus és online hálózatunkon, mint például:

●      PR-film, -riportkészítés és sugárzás

●      reklámszpotkészítés és sugárzás

●      grafikai szolgáltatások

the rest of the watch remains faithful to the previous black or white dial versions of the Royal Oak Offshore Diver. replica rolex replicaswatches.cc Thus, its a great example of a watch that is greater than the sum of its parts, and thinner re-profiled edges, you need to add braking. Performant brakes are certainly even more important than a powerful engine. audemarspiguetreplica.co They are an essential part of race-cars performances The Rebellion Predator 2.0 GMT is worn on an integrated rubber strap, Hublot, in several other watches, Go, to pink.