Rólunk

A gyergyószentmiklósi Fény Televízió 2003-ban kezdte meg működését a térség első televíziójaként, hogy a Gyergyószentmiklósban és környékén élő embereket tájékoztassa, szórakoztassa. A televízió célja, hogy közérdekű, informatív és igényes műsoraival a régióban meghatározó médium szerepét töltse be.

Napi 30 perces híradóval és azok ismétlésével jelentkezik, a köztes időben képújság látható, amely nagy népszerűségnek örvend, túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a térség legnépszerűbb, leghatékonyabb hirdetési eszköze. A Facebook közösségi portálon is jelen vagyunk – ezeken az utakon is próbálunk még inkább beférkőzni a helyiek, vagy akár az innen elszármazottak mindennapjaiba, így több lehetőségünk van a helyi kezdeményezéseket, a helyi kulturális életet támogatni.  A helyi jellegű információkra való koncentrálás, a közvetlenség mind azt a célt szolgálja, hogy bebizonyíthassuk, igenis, az országos TV-adók mellett szükség van a helyi médiaorgánumokra, amelyek a helyi, környékbeli közösséghez, közösségről szólnak.

A Fény Televízió Képújságjában feladott hirdetések, értesítők, közlemények, tájékoztatók térítésmentesen jelennek meg a világhálón.

 A fenytv.ro-n címen elérhető  KÉPÚJSÁG lapozható!

Előnyeink az országos TV-kel szemben

●      Mi itt is élünk, így fontosnak tartjuk a helyi eseményeket, híreket, hiszen testközelből tudjuk, hogy ez mennyire befolyásolja a településeken élők mindennapjait.

●      Folyamatosan tájékoztatást nyújtunk a térség, elsősorban partner önkormányzatok és intézmények történéseiről, kisebb és nagyobb eseményeiről, fejlesztéséiről.

●      Közösséget építve végezzük munkánkat, nem egy ismeretlen média szerepét kívánjuk betölteni, hanem egy olyan szolgáltatóét, amelyet ismernek az emberek, amelynek fontos a településeken élők véleménye.

Fény TV a vállalkozásokért 

A vállalkozások számára is számtalan előnyös megjelenési lehetőséget kínálunk elektronikus és online hálózatunkon, mint például:

●      PR-film, -riportkészítés és sugárzás

●      reklámszpotkészítés és sugárzás

●      grafikai szolgáltatások

 

Kiadó: FENYTV.RO Kft.
Ügyvezető igazgató: Korpos Attila
Levelezési cím: Hargita megye, Gyergyószentmiklós, Virág negyed, 41/E
Cégjegyzékszám: J19/3729/2022
Adószám: 47344957
Programigazgató: Barabás Orsolya
E-mail-cím: fenytvro@gmail.com
Telefonszám: 0741 107 208

Web: www.fenytv.ro

Facebook: facebook.com/fenytelevizio/

A társaság alaptőkéjének 100% birtokosa az OSR Professional Security Kft.

A Nemzeti Audiovizuális Tanács hivatalos honlapja: www.cna.ro
E-mail: cna@cna.ro

Tel: +40(0)21 305 53 50
Fax: +40(0)21 305 53 54/56

Denumirea, statutul juridic  si sediul social

FENYTV.RO  S.R.L. – persoană juridică romană, constituită conform legii ca societate pe acţiuni, cu sediul în Gheorgheni, Str. Kossuth Lajos Nr. 34, Jud. Harghita titulară a licenţei audiovizuale pentru serviciul de programe cu denumirea Fény TV.

Administrator:  Korpos Attila

Raspundere editoriala: Fény TV – Hodgyai Edit - director programe

Coordonatele furnizorului de servicii media, inclusiv adresa de posta electronica si a site-ului de internet unde poate fi contacta rapid, direct si eficient – facebook.com/fenytelevizio/, e-mail: fenytvro@gmail.com

Cod deontologic

Organismele de reglementare competente – Consiliul National al Audiovizualului – www.cna.ro
Adresa: Bd. Libertatii nr.14, sector 5, cod 050706, Bucuresti
Tel: +40(0)21 305 53 50
Fax: +40(0)21 305 53 54/56